Køb af spillere

Diskussion om alt hvad der rører sig i fodboldverdenen som intet har med Arsenal FC at gøre.

Moderator: admin

Post Reply
Jan BRX
Site Moderator Arsenal_Danmark_medlem
Posts: 1599
Joined: 26. Jul. 2006 14:29
Location: Bruxelles

Køb af spillere

Post by Jan BRX » 11. Jul. 2020 11:36

Elsker rygter, så alle rygtebørser omkring køb af spillere til PL bliver tæsket igennem. Mange af rygterne er løse og usande.
Men i sidste ende bliver der købt spillere. Priserne er høje for de bedste/mest efterspurgte. Der hvor jeg står af i denne sæson er, når man har læst hvor meget corona-krisen har kostet klubberne. Hvordan klubber nærmest har presset spillere til, at gå ned i løn. Hvor er de penge egentlig gået hen?
Når man ser klubbers spillerkøb sikkert er fra 20mil £ til 60-70mil £, så er det svært at have "ondt" af klubberne. Hvor har deres sympati egentlig været? Hos dem selv, NHS eller de svage i samfundet? Priserne i de forskellige fan-shops er formodentlig steget (priser som betales af almindelige fans, der måske har haft en dyr korona-tid. Man må nok erkende, at fodbold i PL efterhånden er mere om økonomi (penge til ejeren/ejerne) end fodbold og omtanke for fans.

Jan BRX
Site Moderator Arsenal_Danmark_medlem
Posts: 1599
Joined: 26. Jul. 2006 14:29
Location: Bruxelles

Re: Køb af spillere

Post by Jan BRX » 9. Aug. 2020 20:33

I følge medierne gik Arsenal-spillerne ned i løn for, at der ikke skulle ske nogen fyringer af personalet, Så spillerne gik 12,5% ned i løn for, at klubben kunne undgå fyringer. Da holdet så vandt FA ændrede tallet sig til 7,5%. Alligevel har klubben fyret 55 medarbejdere. Minder meget de om mange af de historier jeg har hørt om amerikanske firmaer. Ingen respekt for medarbejdere. En bestyrelse som har afleveret noget af deres indtjening på klubben, Men hvor flere af dem sidder i andre bestyrelser. Spillerne har en god løn, men det er ikke deres opgave, at sørge for at medarbejderne kan beholde deres job. Det er udelukkende ledelsens opgave. Når ledelsen begrunder fyringerne med, at der skal rejses penge til nye kontrakter og spillere. Så lugter det af, at penge til nyindkøb skal financiers til dels af fans/medarbejdere/nogle spillere. Det kunne være interessnt, hvor mange penge Kroenke smider i kassen.

Cliffer
Normal Bruger
Posts: 80
Joined: 3. Nov. 2019 10:01

Re: Køb af spillere

Post by Cliffer » 10. Aug. 2020 21:13

Ja, det ser bestemt ikke godt ud.
Ret dårlig stil at bede spillerne om at gå ned i løn med det formål at redde jobs i klubben, og så efterfølgende fyre 55 medarbejdere. De medarbejdere får næppe en vanvittig høj løn, så besparelsen kan ikke være voldsom stor.
Arseblog har skrevet meget godt og rammende om emnet https://arseblog.com/2020/08/kse-run-a- ... ball-club/
Arsenal er angiveligt den eneste PL-klub, som har bedt spillerne gå ned i løn.

Nogle af fyringerne er sket i scouting-afdelingen, og jeg har læst, at det ikke nødvendigvis er corona-relateret.
I stedet er der snak om, at det kunne være relateret til et større fokus på "agent-drevet kontaktbog-rekruttering" eller hvad man skal kalde det frem for traditionel scouting. Derfor kunne der godt komme flere spillere med relation til agenten Kia Joorabchian - ligesom Willian, Coutinho, Soares og David Luiz. Hvis jeg husker rigtigt.
Ret bekymrende udvikling, vil jeg mene.

Jeg tror ikke, at vi kan forvente, at Kroenke smider storer summer i klubben. Desværre.

Post Reply