succeskriterier 2019/20

Diskussion om klubben og generelt alt der vedrører eller omhandler Arsenal FC. Her er der lagt op til den mere seriøse debat om Arsenal FC.

Moderator: admin

Post Reply
Salledreng
Normal Bruger
Posts: 54
Joined: 7. Dec. 2014 18:18

succeskriterier 2019/20

Post by Salledreng » 10. Aug. 2019 20:48

Så starter en ny sæson og hv,d er forventningerne til Arsenal i denne sæson? Jeg tror, at der er mange som har det ligesom jeg, at der ikke rigtig er nogen gnist og optimisme. At man efterhånden er blevet skuffet så mange gange, at det ikke rigtig giver mening at tro på noget stort. Men jeg synes stadigvæk, at man godt kan have nogle succeskriterier for sæsonen.
Først og fremmest forventer jeg, at Unai Emery viser fremgang i vores svagheder. Angrebet fejler ingenting og med Auba og Laca har vi en af PL farligste duo'er. Men resten af holdet har svinget for meget i præstation og det skal der rettes op på. Forsvaret skal være stærkere og lukke færre mål ind. Holdet skal finde den rigtige formation og stabilitet og bygge videre derfra. Hvis det er bestyrelsens ambition at vinde trofæer(hvilket jeg tvivler på), så skal Unai nu vise, at han er den rette mand. Succeskriteriet for mig er ret simpelt: At holdet igen giver mig optimisme for fremtiden. At gnisten kommer tilbage, begejstringen når emnet falder på Arsenal. Og hvis det sker er vi også i CL næste sæson.

Post Reply